Home Kamers en faciliteiten Extra services Quetzaltenango Prijzen Veelgestelde vragen Reserveren Contact

Extra services

 

Behalve de faciliteiten en activiteiten die zijn inbegrepen bij de prijs, bieden we ook extra services aan die je verblijf in Casa Latina comfortabeler maken.

 

Ophaalservice vanaf het vliegveld

Om je reis naar Casa Latina gemakkelijker te maken, bieden wij de ophaalservice vanaf het vliegveld in Guatemala City aan. In Guatemala City hebben wij contact met Lorena van hotel ‘Dos Lunas’. Wanneer je aankomt in Guatemala City, zal iemand van ‘Dos Lunas’ je ophalen bij het vliegveld en naar het busstation brengen. Als je aankomt in de ochtend of het begin van de middag, kan je gelijk verder reizen naar Quetzaltenango. Als je later op de dag aankomt, is gelijk doorreizen niet zo verstandig en kan je in het hotel verblijven. ‘Dos Lunas’ is een prima hotel om de eerste nacht in Guatemala door te brengen. De volgende dag zal je, na het ontbijt, naar het busstation gebracht worden om verder te reizen naar Quetzaltenango.

 

Vrijwilligerswerk

Als je in Guatemala iets goeds wil doen voor de lokale bevolking, helpen wij je graag bij het zoeken van vrijwilligerswerk. We hebben contact met verschillende organisaties in de omgeving van Quetzaltenango. Een aantal voorbeelden van plekken waar je vrijwilligerswerk kan doen zijn klinieken, scholen, kinderopvang, weeshuizen of op het platteland. Samen met jou doen we ons best om een project te vinden wat perfect aansluit bij jou wensen.

 

           Reserveren van verblijf, vervoer en tours

Wanneer je de Guatemala en de bijbehoorde cultuur wilt leren kennen, zijn tours door het land de perfecte manier. Casa Latina kan je helpen met het organiseren van deze tours en het verblijf en transport. Waar je ook heen wilt!

 

Telefoontjes en brieven ontvangen zonder extra kosten

We begrijpen dat contact houden met je familie en vrienden belangrijk is gedurende je reis. Als je in Casa Latina verblijft, is contact houden niet zo moeilijk. Je kan gratis telefoontjes en brieven ontvangen op het kantoor van Sol Latino.

 

Wasserette

Sol Latino biedt in samenwerking met een wasserette in Quetzaltenango een wasservice aan voor studenten. Ook wanneer je verblijft in Casa Latina kan je van deze service gebruik maken. Je kan dan je vuile was in de ochtend bij Sol Latino neerzetten en de volgende ochtend je wasgoed weer schoon, droog en gevouwen ophalen. De gemiddelde prijs is $2 per machine. Een gedeelte van dit bedrag wordt gebruikt om een sociaal project te steunen.

 

Verhuur van mobiele telefoons

Als je geen mobiele telefoon hebt en toch overal bereikbaar wilt zijn, is het mogelijk om een mobiele telefoon bij ons te huren. We bieden telefoons aan voor nog geen $2 per week!