Home Kamers en faciliteiten Extra services Quetzaltenango Prijzen Veelgestelde vragen Reserveren Contact

 

Kamers en faciliteiten

 

Casa Latina is een nieuw guesthouse met slechts vier slaapkamers op elke verdieping. De kamers zijn ruim en compleet ingericht met een bed, een bureau om aan te studeren en een ruimte om je kleren in op te bergen. Iedere gast dient een eigen hangslot voor de kamerdeur mee te brengen.

 

Wanneer je een kamer huurt bij Casa Latina, kun je ook gebruik maken van vele faciliteiten die bij de prijs zijn inbegrepen.

 

Woonkamer

De woonkamer is de plek om even bij te komen na een drukke dag, bijvoorbeeld door even te ontspannen voor de kabeltelevisie met meer dan 80 zenders. Ook is er een balkon waar je kan genieten van de Latijnse zon en het prachtige uitzicht op Quetzaltenango en de bergen.

 

Draadloos internet

In Casa Latina is draadloos internet beschikbaar waar je gratis gebruik van kan maken! Als je geen eigen computer hebt, kun je (tijdens openingsuren) de computer van de Spaanse school Sol Latino gebruiken. Sol Latino bevindt zich op een steenworp afstand van het guesthouse.

 

Keuken

Iedere verdieping heeft een keuken waardoor je deze met maar drie andere kamers deelt. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis, een koelkast, een magnetron, borden en pannen en een gootsteen met warm water. Ook zijn er genoeg kasten om je eten in te bewaren.

 

Gezuiverd water

Elke kamer heeft een gallonfles met gezuiverd water omdat kraanwater in Guatemala niet drinkbaar is. De eerste gallon krijg je gratis en de volgende kun je kopen bij Sol Latino of bij de tienda om de hoek. 

 

Badkamer

De badkamer is ruim met een douche, toilet en wastafel met warm water. Ook is er een kast waar je je toiletspullen kan opbergen. Ook in de douche is warm water beschikbaar en tegelijkertijd is er een goede druk. Omdat deze combinatie in Guatemala weinig voorkomt, behoren de douches van Casa Latina tot een van de beste in Quetzaltenango!

 

 

Beddengoed aanwezig

In Casa Latina is beddengoed aanwezig bestaande uit lakens, dekens, kussens en kussenslopen. Hier hoef je zelf dus niets voor mee te nemen.